BIJZONDERE PRESTATIES VAN KLANTEN

“We waren al een tijdje op zoek naar een goede coach die snel denkt, ons echt een level verder kon brengen en die met ons resoneerde. We wilden nog meer vanuit vertrouwen en overvloed onze events draaien en nog meer impact maken. We ondernemen op een manier waarbij spiritualiteit en zakelijk succes hand in hand gaan. Iemand vinden die ons op die manier écht verder kon brengen was nog niet zo makkelijk. Maar Fijke kwam op ons pad, heeft ons gecoacht en al na één sessie voelden we de impact. Ze heeft ervoor gezorgd dat we op het volgende event ons beste resultaat ooit draaiden! Fijke reikte ons concrete handvatten aan en stond met ons in contact tijdens het event. We zijn dankbaar dat ze in ons leven is gekomen. Mede dankzij Fijke voelen we meer dan ooit: the sky is the limit!” 

Mabel Duchossoy & Crystal Kwee

Oprichters van The New Business Women

“Januari 2017 maakte ik de keus om na een zeer bewogen levenspad het roer helemaal om te gooien. Ik besloot mijn mooiste leven te gaan leven. Bewuster te gaan leven, te kiezen voor mijzelf en mijn zoon. En ook: onze prachtige dromen en doelen in kaart te brengen en na te streven. Bij dit alles speelt geld een belangrijke rol. Waardoor ik het noodzakelijk vond mijn relatie met geld in kaart te brengen en contact zocht met Fijke. Ik heb haar ervaren als een ontzettend lieve en warme vrouw, die beschikt over een geweldig empathisch vermogen. Daardoor kan ze bijzonder snel intunen op blokkades om daarna een concreet actieplan te maken. Ik heb ontzettend veel gehad aan haar geldaffirmaties, die ik nog steeds dagelijks toepas. Haar fantastische expertise heeft mij enorm veel inzicht gegeven waardoor ik nu makkelijker geld genereer én behoud. En dat zowel privé als in mijn werk als professioneel model. Were energy goes money flows!”


Marcia Manduapessy

Professioneel model

Marcia Manduapessy

Oprichters van The New Business Women

“Ik heb Fijke leren kennen via een challenge over money-mindset en haar bij een sprekerstraining live mogen ontmoeten. En ik weet nu: niets is voor niets. Fijke heeft mijn ogen geopend, door haar ben ik anders naar mijn bedrijf gaan kijken. Ze heeft me geleerd met meer rust en meer vanuit mijn intuïtie en gevoel te ondernemen. Maar wél met als doel om groots te denken, en winst te realiseren met mijn bedrijf. En dat is gelukt, mijn omzet en winst zijn toegenomen, ik leer buiten de boekjes om te denken en met veel meer fun en plezier het ondernemen te omarmen. Dank je wel Fijke, je bent voor mij een inspiratie en op het juiste moment in mijn leven. Ik loop nog even met je mee.”

Francisca van de Berg

Hormoon- en gewichtexpert, bekend van Libelle