Over Fijke

Wat kan ik voor jou betekenen?

Vip 1 op 1 BusinessTraject

Een Exclusief Businesstraject  speciaal voor Ongekende Talenten,  Snelle Schakelaars en Hoogbewuste Hoogintelligente Ladies  met een visie.

 

 

BOEK NU JOUW EXCLUSIEVERE CALL IN en kijk of we een match zijn.

BUSINESS BRILLIANT JAARPROGRAMMA

Speciaal voor  Leading Ladies, Visionairs, Online Ondernemers & Ambitieuze Pioniers met een Missie

 

 op aanvraag

Hi, my name is Fijke

Naamsbetekenis: Vrede & Bescherming

Rijk van binnen & van buiten zet ik mijn beste beentje voort. Mijn levenswijsheid haal ik uit ervaringen, niet uit boeken. Ik doe alles vanuit Plezier en het Vertrouwen op mijn Zuivere BusinessInstinct & Ingevingen. Ook voor jou!

Zie je een dienst die bij je past hierboven? Klik op de knop voor meer informatie. Nice to meet you!

Vertrouw 100%  op je Zuivere Business Instinct

Door mijn zuivere business instinct te volgen mocht ik aan 800 zakenmannen mijn werkwijze presenteren voor de BOV (Beste Ondernemers Visie) Trofee in het Eftling theater en kwam ik als vanzelf in de media.  Ik was finalist van de landelijke verkiezing van Freelancer of the Year, won in Tilburg de starterstrofee en eerder de Toon Hommelprijs voor innovatie. Daarnaast werd ik uitgeroepen tot beste counselor van België en Nederland.  Maar de allergrootste prijs…. is mijn inzichten te kunnen delen met velen. En met jou.

Het is juist dat geloof in mezelf en mijn instinct, dat ik op anderen wil overbrengen. Want als je naar de dieren om je heen kijkt, zie je dat ze instinctief de weg kunnen vinden. In de huidige tijd word je soms overruled en overspoeld door meningen, informatie, mogelijkheden en dus keuzestress. Het vertrouwen op je zuivere businessinstinct is dan een essentieel instrument om  te kunnen leven en genieten in deze tijd.  

Ben jij die hoogvlieger? Vlieg met me mee!

“Wauw iemand die mijn taal spreekt. Het raakte me in mijn hart.

Zonder twijfel stapte ik in haar Businessprogramma. Een bijzondere magische periode zowel in mijn bedrijf, financieel,  maar ook in mijn persoonlijke ontwikkeling: alles kwam in een stroomversnelling.

Mijn winst nam enorm toe en ik heb mijn bedrijf internationaal vorm kunnen geven en in Nederland meer kunnen uitrollen.

De boodschappen die Fijke voor je doorkrijgt zet je direct aan tot handelen. Zij heeft mij geleerd om nog veel meer op mijn zuivere (business) instinct en ingevingen te vertrouwen, maar ook vanuit rust en ontspanning  en vooral met plezier mijn onderneming te runnen.

Bijzonder hoe Fijke je leert om écht alle wijsheid uit jezelf te kunnen halen. En op deze manier succesvol te kunnen ondernemen. En het mooie is dat ik deze ontwikkelingen ook weer kan integreren in mijn business en deze weer mag doorgeven aan mijn klanten.

Ik heb geen moment getwijfeld om wederom met Fijke te gaan samenwerken aan een nieuw magisch avontuur. Ik kan niet wachten!”

Yvon van Bergen

Artist, Creator, Inspirator