MIJN MONEY MANTRA VOOR JOU

FREE GIFT

 Mijn Money Mantra is speciaal voor jou…

als je nog meer klanten wil aantrekken en  afgestemd wil verkopen vanuit Vreugde, vanuit Vrijheid en Blijheid. Echt en Oprecht.

Verkoop waarop je niet hoeft te jagen op klanten, maar dat ze gemotiveerd naar jou komen, omdat ze weten, dat jij ze verder kan helpen. Goed, beter, best. 

Relaxed Verkopen en onthecht zijn aan de uitkomst, waarbij je  selectief kan zijn, wie je wel en niet verder helpt, maakt je woest aantrekkelijk!!

 #zuiverbusinessinstinct

Verkoop waarbij je niet hoeft te verkopen vanuit denken in te korten, fabels en aandikken van problemen van anderen is ook veel leuker, voor jou, de ander en de wereld. 

Problemen en verdriet zijn er op aarde al genoeg. Laten wij het anders doen en een steentje bijdragen door  je klanten kwalitatief zo goed mogelijk verder te helpen. Vreugde te brengen. En te verkopen vanuit plezier.

Vrolijk, Professioneel, Pro-actief en Preventief: gericht op hun Kwaliteiten, Kennis en Kunde, kijkend naar wat ze wel  kunnen. Verkopen vanuit plezier is leuk.  Niet omdat het moet, maar omdat het kan ;).

Ik noem het ook wel Nieuwe Verkoop. Afgestemd…
Echt en oprecht. Met een portie humor en een Smile. 

Als jij plezier hebt en klanten tevreden zijn, trekt dat als vanzelf ook weer nieuwe klanten aan….en dat werkt motiverend voor jou en je bedrijf. 

Mijn Money Mantra is zo leuk… Can You feel it?

Je moet het jezelf gunnen!