Fijke Willemse

Mooie Momenten in de Media

Prijzen winnen en de media lopen als een rode draad door mijn leven, Born that way. Mijn overenthousiaste moeder zette mij van kinds af aan al in de media. Ook won ik prijzen, kleurwedstrijden en stond ik op het podium.

 Ter illustratie: als meisje van 3 – met als enige een tuinbroek aan met een button erop tegen kernwapens – kwam ik met mijn broertje in de media met de slogan: Fijke & Stijn willen ook nog een “punkie” kunnen zijn. 

Vreselijk vond ik het,  vooral die button op die broek.
Je moet er maar om lachen, er is toch niks aan te doen.
Maar… dit zijn wél de eerste mooie media momenten in mijn plakboek.

Heldenmoed stond mij goed. Eigenlijk is er niks veranderd.
Mensen helpen, mijn zuivere waarheid spreken & ontwapenend zijn om de wereldvrede te dragen is mijn hoogste goed.

Daarom deel ik mijn mooie media momenten met jou.
Zuiver, ontwapenend & sexy.

Zodat jij ook weer anderen kunt inspireren met jouw missie.
Samen bereiken we meer

Ook in de media.

.

Fijke in het Magazine Gooisch over geluk bij een ongeluk. Hoe ik volledig leerde luisteren naar mijn intuïtie en ingevingen. Klik hier & Ontdek de Voordelen voor jou

Fijke in het Vriendin over het manifesteren van haar grote liefde Hans na haar ongeluk. Vrienden voor het leven
Klik hier  & Ontdek de Voordelen voor jou