BIJZONDERE PRESTATIES VAN KLANTEN MET EEN MOOIE MISSIE

“We waren al een tijdje op zoek naar een goede coach die snel denkt, ons echt een level hoger kon brengen en die met ons resoneerde. We wilden nog meer vanuit vertrouwen en overvloed onze events draaien en nog meer impact maken.  Fijke kwam op ons pad, heeft ons gecoacht en al na één sessie voelden we de impact.

Ze heeft ervoor gezorgd dat we op het volgende event ons beste resultaat ooit draaiden!

Fijke reikte ons concrete handvatten aan en stond met ons in contact tijdens het event. We zijn dankbaar dat ze in ons leven is gekomen.  Mede dankzij Fijke voelen we meer dan ooit: the sky is the limit!”                                                                                      

Mabel Duchossoy & Crystal Kwee

The New Business Women

Na een zeer bewogen levenspad heb ik het roer helemaal om gegooid. Ik ben bewuster gaan leven en heb gekozen voor mijzelf en mijn zoon. We besloten onze prachtige dromen en doelen in kaart te brengen en na te streven. Waardoor ik het noodzakelijk vond mijn relatie met geld in kaart te brengen en contact zocht met Fijke.  Daardoor kan ze bijzonder snel intunen op blokkades om daarna een concreet actieplan te maken. Ik heb ontzettend veel gehad aan haar geldaffirmaties, die ik nog steeds dagelijks toepas. Haar fantastische expertise heeft mij enorm veel inzicht gegeven waardoor ik nu makkelijker geld genereer én behoud. En dat zowel privé als in mijn werk als professioneel model. ”     

Marcia Manduapessy

Professioneel model & Image consultant

Lideweij Bosman te gast bij RTL Late Night

“Al zo’n drie jaar liep ik rond met het idee om anderen te begeleiden bij het maken van belangrijke keuzes voor zichzelf. Twee keer eerder begeleidde ik groepen vrouwen over krachtplekken van Hawaï. Toch durfde ik niet de stap te nemen om deze reis ook hier in Nederland op te zetten.omdat ik dacht er niets mee te verdienen. Dit  verdween toen ik met Fijke ging werken.

Ze bracht mij al via één Skype-sessie inzicht in mijn angst: een financieel tekort.

Nu, anderhalve maand later, kan ik zeggen dat  zowel mijn online als offline programma staat! Ik ben ontzettend blij dat Fijke  mij net  dat zetje heeft geven om er écht voor te gaan.”

Lideweij Bosman

Schrijver en Coach

“Ik heb een aantal maanden deelgenomen aan Het Experiment. Fijke heeft mij laten inzien dat ik zowel persoonlijk als zakelijk nog meer kan en mag vertrouwen op mijn intuitie. Bovendien heeft zij mij ook in contact gebracht met de media, waardoor mijn business nog zichtbaarder is geworden. 

Fijke is bijzonder warm, lief en attent en heeft mij al veel boodschappen gegeven. 
Ik ben heel erg dankbaar dat wij op elkaars pad zijn gekomen

Kim Hendriks-Horstman

Lawyer of attraction®, auteur Expertboek LEGALPROOF ONDERNEMEN, legal expert & life-/businesscoach HENDRIKS MEESTERADVIES

“Ik maak het niet vaak mee dat iemand de vinger exact op de juiste plek legt.

In twee uur tijd bespreken Fijke en ik zóveel dat het daarna lijkt alsof we een week aan teambuilding hebben gedaan.

De sterk stijgende lijn die ik zakelijk en privé doorloop dank ik voor een groot deel aan de hulp van Fijke.

Als ondernemer sta je vaak alleen aan het roer en is het essentieel om geregeld te sparren en te achterhalen of je de juiste route bewandelt. Dankzij de consulten van Fijke krijg ik maximale zelfreflectie, heb ik weer een helikopterview en ga ik vol enthousiasme de volgende fase in.      

Chris Fokker

Entrepeneur, Winnaar starterstrofee/ 2de BOVTRofee jr.

“Fijke heeft mijn ogen geopend, door haar ben ik anders naar mijn bedrijf gaan kijken. 

Ze heeft me geleerd met meer rust en meer vanuit mijn intuïtie en gevoel te ondernemen.  Maar wél met als doel om groots te denken, en winst te realiseren met mijn bedrijf. En dat is gelukt, mijn omzet en winst zijn toegenomen.

Ik leer buiten de boekjes om te denken en met veel meer fun en plezier het ondernemen te omarmen.                                                          

Francisca van den Berg

Owner Magazine Happy Hormonen Happy Life Hormoon- en Gewichtsexpert

Fijke's Gift

Boodschappen doorgeven vind ik het allerleukste om te doen,  overal waar ik ga en sta: op het podium, in de media, via creatieve expressie en in business & life.  Dit gebeurt in een splitsecond, sneller dan het licht. 

Boodschappen doorgeven, ik kan het dag én nacht wel doen 😉


Daarom doe ik het ook  voor jou!

Ik word er simpelweg gelukkig van,
born that way.