Een Exclusieve Zuiver Call is specifiek voor (TV) Personalities, (Online) Media Influencers, Hoogbewuste Excellente Ondernemers, Sprekers, Schrijvers & Artiesten. 

Ik kijk zuiver of we een match zijn. De criteria zijn:

  • Je wilt bijdragen aan een betere wereld en sluit aan bij mijn motto: 1 wereld, 1 plan, je roeping
  • Je bent op weg naar een miljoenenbedrijf in lijn met je roeping
  • Echt én oprecht, daar houd je van
  • Je voelt dat je persoonlijk en/of zakelijk toe bent aan een Zuiver Hoger Plan, ik zie voor jou de #shortcut
  • Je hebt de intentie om met mij te werken en hebt hier financieel de middelen voor.

Wat zijn jouw investeringsmogelijkheden?

Privacy verklaring en Algemene Voorwaarden

2 + 13 =

HI,

My name is Fijke Willemse

Noem mij gerust businesswise. Mijn levenswijsheid haal ik uit ervaringen, niet uit boeken. Ik doe alles vanuit plezier en het vertrouwen op mijn zuivere business instinct. Born that way.

Door mijn zuivere business instinct te volgen mocht ik samen met Jort Kelder aan 800 zakenmannen mijn werkwijze presenteren voor de BOV (Beste Ondernemers Visie) Trofee en kwam ik als vanzelf in de media.  Ik was finalist van de landelijke verkiezing van Freelancer of the Year, won in Tilburg de starterstrofee en eerder de Toon Hommelprijs voor innovatie. Daarnaast werd ik uitgeroepen tot  beste counselor van België en Nederland.  Maar mijn allergrootste prijs dat ik gewonnen heb, is mijn grote liefde Hans.

Het is juist dat geloof in mezelf en mijn instinct dat ik op anderen wil overbrengen. Want als je naar de dieren om je heen kijkt, zie je dat ze instinctief de weg kunnen vinden. In de huidige tijd word je soms overruled en overspoeld door meningen, keuzestress, informatie en mogelijkheden. Het vertrouwen op je zuivere businessinstinct is dan een essentieel instrument om  te kunnen leven en genieten in deze tijd.  Als je er op vertrouwd kun je prijzen winnen, mensen inspireren, veel meer geld verdienen, plezier beleven… en je grote liefde ontmoeten.