DIAMONDS & FRIENDZ

BUSINESS PROGRAMMA

Because Diamonds are Forever!

“Fijke, je mag Je Legacy gaan schrijven”, zei een zachte stem, “dat is waar je voor geboren bent. En neem je vrienden mee! En zo geschiedde. 

Diamonds & Friendz kwam bij me in een droom. “Fijke” zei een zachte stem: ” Er zijn tal van Diamanten naar de aarde gekomen om de mensen de weg te wijzen naar hun ware natuur. Ieder op zijn eigen manier.

De Diamonds die je mag gaan begeleiden hebben allen een hoge mate van bewustzijn. Ze zijn van een hoog geslepen niveau, van nature snel en perfect hoe ze zijn. Ze hoeven zich het enkel te herinneren. Vluchten, Verstoppen, Vechten of Zweven hoeft niet meer. Het is tijd om op te staan.  Diamonds zijn de leiders van deze tijd.  Onze taak is groot. 

Alles is er al. Je hoeft enkel de lichtpuntjes te volgen.. en je plan laten ontvouwen.”

In een droom werd mij duidelijk dat de Diamanten die ik mag begeleiden -een waanzinnig mooi talent of gave  hebben- en dat ze enkel al door hun aanwezigheid (van nature vrolijk) de mensheid verblijden. Born to be alive.

 CAN YOU FEEL IT?

HI, mijn naam is Fijke

Naamsbetekenis: Vrede & Bescherming

Mijn levenswijsheid haal ik uit ervaringen, niet uit boeken. Ik doe alles vanuit plezier en het vertrouwen op mijn Zuivere Business Instinct & Ingevingen. Born that way.
Het vertrouwen op je Zuivere Business Instinct is een essentieel instrument om  te kunnen leven en genieten in deze tijd. Als je er op vertrouwt, kun je prijzen winnen, mensen inspireren, veel meer geld verdienen, plezier beleven én je grote liefde ontmoeten. Like the way I do. 

ECHT & OPRECHT
Door volledig vanuit overgave te vertrouwen op je instinct, raak je ook meer mensen. Ook wanneer je al bekend bent bij een groter publiek. Mensen inspireren, 100% vanuit jezelf, vertrouwend op je zuivere business instinct. Dat is waar je voor gaat. En dat is waar ik jou bij help.
Ontdek hoe je een ander écht weet te raken vanuit echtheid en oprechtheid. Hoe het voelt om mensen volop te inspireren en motiveren. Gewoon, door simpelweg jezelf te zijn. Ook wanneer mensen jou al kennen, motiveer en inspireer je ze alleen wanneer je volledig jezelf bent. De impact die je dán maakt op anderen is ongekend.

DIAMONDS & FRIENDS BUSINESSPROGRAMM

Voor Wie?

Diamonds & Friendz is speciaal voor ZelfBewuste Visionairs, Pioniers & Prettige Persoonlijkheden: Mooie Mensen met een Missie. Ik noem ze wel eens gekscherend, “mijn Vrienden van het Licht (Friendz)”. Je bent hier om nog beter te luisteren naar je Zuivere (Business) Instinct voor je Bedrijf en je Leven. Hoe? Ik leer het je.

Disclaimer: Niet voor watjes ;).

FIJKE'S GIFT

 Boodschappen doorgeven vind ik het allerleukste om te doen.

 Dit gebeurt in een splitsecond, sneller dan het licht. 

  Ik vind het zo leuk!

 Ik kan het dag én nacht wel doen 😉. 

 Daarom doe ik het ook  voor Jou, je Mooie Bedrijf, je Missie & je (Liefdes)Leven.

 

Born that way. 

 

Deze Waanzinnig Mooie Mensen met een Missie gingen je voor.

“Door de samenwerking met Fijke ben ik mijn zuivere business instinct optimaal gaan benutten. Ze heeft de deuren geopend naar mijn hogere plan: Business in Alignment.

Fijke ziet snel waar je kansen laat liggen en weet met veel liefde en humor de juiste tools aan te reiken waardoor je je bedrijf naar hoger plan kunt brengen. In korte tijd heb ik mijn investering met gemak terugverdiend en trek ik leukere klanten aan dan ooit! Ik voel me lichter en onderneem vanuit
vertrouwen.”

Emeline Vogelzang
Energie Coach, Business Mind & Ondernemer

“Wauw iemand die mijn taal spreekt. Het raakte me in mijn hart.

Zonder twijfel stapte ik in haar Businessprogramma. Een bijzondere magische periode zowel in mijn bedrijf, financieel,  maar ook in mijn persoonlijke ontwikkeling: alles kwam in een stroomversnelling.

Mijn winst nam gelijk toe en ik heb mijn bedrijf internationaal vorm kunnen geven en in Nederland meer kunnen uitrollen.

De boodschappen die Fijke voor je doorkrijgt zet je direct aan tot handelen. Zij heeft mij geleerd om nog veel meer op mijn zuivere (business) instinct en ingevingen te vertrouwen, maar ook vanuit rust en ontspanning  en vooral met plezier mijn onderneming te runnen.

Bijzonder hoe Fijke je leert om écht alle wijsheid uit jezelf te kunnen halen. En op deze manier succesvol te kunnen ondernemen. En het mooie is dat ik deze ontwikkelingen ook weer kan integreren in mijn business en deze weer mag doorgeven aan mijn klanten.

Ik heb geen moment getwijfeld om wederom met Fijke te gaan samenwerken aan een nieuw magisch avontuur. Ik kan niet wachten!”

Yvon van Bergen

Artist, Creator, Inspirator

Diamonds & Friendz Business Programm

3 Mooie Magische Maanden

(sept-okt-nov 2020) 

                               STAP IN JE ZUIVERE BUSINESS INSTINCT.  ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN!   

 Van het leven krijgt niemand een programm, wordt er wel eens gezegd. Maar klopt die informatie wel? Als je goed om je heen kijkt, zie je dat het leven je richtingaanwijzers geeft die je leven makkelijker maken, de weg wijzen en je aangenaam verrassen. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Ik vertaal ze graag voor je. Je wordt echt aan alle kanten geholpen, zodat je volledig leert  vertrouwen op je zuivere (business instinct) en ingevingen. Voor jou, je missie, je bedrijf, leven en de aarde.

  The World Needs You. Wow ga je mee?

INCL. 3  DIAMOND HAPPY LIVEDAYS 

  • Met Thema’s als:
  • Je gaven vertrouwen en er nog beter naar luisteren, no matter what. Leren Investeren  en Jezelf Nog Beter Profileren.                                                                Afgestemd met je Talent in de (social) Media.Een Femme Fatale met een Geweldig Verhaal 😉 mogen zijn
  •  Je Regie pakken over je eigen leven: the leader of the pact durven zijn. 
  • Mega Moneyfesteren & Inzicht je Geldstromen
  • Sales & Liefdevolle Promotie. Afgestemde Pr & Verkoop.
  • Pakkende Titels en Originele ideeen om anderen en jezelf te verblijden, op naar betere tijden
  • Volledig Vetrouwen en luisteren naar je Zuiver (Business) Instinct & Ingevingen. In je (liefdes)leven, je bedrijf, missie en  de mensen die je mag helpen.

 Je hoeft het niet alleen te doen. Samen met de Vrienden van het Licht (Friendz) laten we ons Verrassen door het Leven. Meer Helderheid, Kwaliteit, Vrijheid & Blijheid, Rijkdom & Genieten. Voor jou en de Generaties na ons.  Ik heb er reuze zin in!   Cause Diamonds are Forever!