DIAMONDS & FRIENDZ

BUSINESS PROGRAMMA

Because Diamonds are Forever!

Dreams still survive , your dream will come alive!

“Fijke, je mag Je Legacy gaan schrijven”, zei een zachte stem, “dat is waar je voor geboren bent. En neem je vrienden mee! En zo geschiedde. 

Diamonds & Friendz kwam bij me in een droom. Fijke: ” Er zijn tal van Diamanten naar de aarde gekomen om de mensen de weg te wijzen naar hun ware natuur. Ieder op zijn eigen manier.

De Diamonds die je mag gaan begeleiden hebben allen een hoge mate van bewustzijn. Ze zijn van een hoog geslepen niveau, van nature snel en perfect hoe ze zijn. Ze hoeven zich het enkel te herinneren. Vluchten, Verstoppen, Vechten of Zweven hoeft niet meer. Het is tijd om op te staan.  Diamonds zijn de leiders van deze tijd.  Onze taak is groot. Can you feel it?

Alles is er al. Je hoeft enkel de lichtpuntjes te volgen…”

In een droom werd mij duidelijk dat de Diamanten die ik mag begeleiden -een waanzinnig mooi talent of gave  hebben- en dat ze enkel al door hun aanwezigheid (van nature vrolijk) de mensheid verrijken. Born that way. CAN YOU FEEL IT?

HI, mijn naam is Fijke

Naamsbetekenis: Vrede & Bescherming

Mijn levenswijsheid haal ik uit ervaringen, niet uit boeken. Ik doe alles vanuit plezier en het vertrouwen op mijn Zuivere Business Instinct & Ingevingen. Born that way.
Het vertrouwen op je Zuivere Business Instinct is een essentieel instrument om  te kunnen leven en genieten in deze tijd. Als je er op vertrouwt, kun je prijzen winnen, mensen inspireren, veel meer geld verdienen, plezier beleven én je grote liefde ontmoeten. Like the way I do. 

ECHT & OPRECHT
Door volledig vanuit overgave te vertrouwen op je instinct, raak je ook meer mensen. Ook wanneer je al bekend bent bij een groter publiek. Mensen inspireren, 100% vanuit jezelf, vertrouwend op je zuivere business instinct. Dat is waar je voor gaat. En dat is waar ik jou bij help.
Ontdek hoe je een ander écht weet te raken vanuit echtheid en oprechtheid. Hoe het voelt om mensen volop te inspireren en motiveren. Gewoon, door simpelweg jezelf te zijn. Ook wanneer mensen jou al kennen, motiveer en inspireer je ze alleen wanneer je volledig jezelf bent. De impact die je dán maakt op anderen is ongekend.

DIAMONDS & FRIENDS BUSINESSPROGRAMM

Voor Wie?

Diamonds & Friendz is speciaal voor ZelfBewuste Visionairs, Pioniers & Prettige Persoonlijkheden: Mooie Mensen met een Missie. Ik noem ze wel eens gekscherend, “mijn Vrienden van het Licht (Friendz)”. Je bent hier om nog beter te luisteren naar je Zuivere (Business) Instinct voor je Bedrijf en je Leven. Hoe? Ik leer het je.

Disclaimer: Niet voor watjes ;).

FIJKE'S GIFT

 Boodschappen doorgeven vind ik het allerleukste om te doen.

 Dit gebeurt in een splitsecond, sneller dan het licht. 

  Ik vind het zo leuk!

 Ik kan het dag én nacht wel doen 😉. 

 Daarom doe ik het ook  voor Jou, je Mooie Bedrijf, je Missie & je (Liefdes)Leven.

 

Born that way. 

 

Deze Waanzinnig Mooie Mensen met een Missie gingen je voor.

“Door de samenwerking met Fijke ben ik mijn zuivere business instinct optimaal gaan benutten. Ze heeft de deuren geopend naar mijn hogere plan: Business in Alignment.

Fijke ziet snel waar je kansen laat liggen en weet met veel liefde en humor de juiste tools aan te reiken waardoor je je bedrijf naar hoger plan kunt brengen. In korte tijd heb ik mijn investering met gemak terugverdiend en trek ik leukere klanten aan dan ooit! Ik voel me lichter en onderneem vanuit
vertrouwen.”

Emeline Vogelzang
Energie Coach, Business Mind & Ondernemer

“Wauw iemand die mijn taal spreekt. Het raakte me in mijn hart.

Zonder twijfel stapte ik in haar Businessprogramma. Een bijzondere magische periode zowel in mijn bedrijf, financieel,  maar ook in mijn persoonlijke ontwikkeling: alles kwam in een stroomversnelling.

Mijn winst nam gelijk toe en ik heb mijn bedrijf internationaal vorm kunnen geven en in Nederland meer kunnen uitrollen.

De boodschappen die Fijke voor je doorkrijgt zet je direct aan tot handelen. Zij heeft mij geleerd om nog veel meer op mijn zuivere (business) instinct en ingevingen te vertrouwen, maar ook vanuit rust en ontspanning  en vooral met plezier mijn onderneming te runnen.

Bijzonder hoe Fijke je leert om écht alle wijsheid uit jezelf te kunnen halen. En op deze manier succesvol te kunnen ondernemen. En het mooie is dat ik deze ontwikkelingen ook weer kan integreren in mijn business en deze weer mag doorgeven aan mijn klanten.

Ik heb geen moment getwijfeld om wederom met Fijke te gaan samenwerken aan een nieuw magisch avontuur. Ik kan niet wachten!”

Yvon van Bergen

Artist, Creator, Inspirator

Diamonds & Friendz Business Programm

3 Mooie Magische Maanden

(sept-okt-nov 2020) 

                               STAP IN JE ZUIVERE BUSINESS INSTINCT.  ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN!   

 Van het leven krijgt niemand een programm, wordt er wel eens gezegd. Maar klopt die informatie wel? Als je goed om je heen kijkt, zie je dat het leven je richtingaanwijzers geeft die je leven makkelijker maken, de weg wijzen en je aangenaam verrassen. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Je wordt echt aan alle kanten geholpen. En  om je Mooie Levenswerk te ondersteunen  heb ik  het  nog makkelijker voor je gemaakt, zodat je volledig leert te vertrouwen op je zuivere (business instinct) en ingevingen. 

 Op naar nog meer  Helderheid & Kwaliteit, Vrijheid & Blijheid, Rijkdom, Relazen & Genieten.  We gaan niet knallen, juist niet, komt ellende van ;).  Geduld hebben met jezelf en je mooie levenswerk. Je moet het jezelf gunnen. Samen met Nieuwe Mooie Mensen (Friendz) elkaar het Beste Gunnen. Je laten verleiden door het leven…

 Samen op naar je volgende niveau, voor jou, je bedrijf, je missie en de generaties na ons. Het is je gegeven. Cause Diamonds Are Forever!  WOW GA  JE MEE? 

INCL. 3 HAPPY DIAMOND LIVEDAYS 

Met Afgestemde thema’s als:

  • Prachtige Verhalen Vertellen & Doorgeven op Het Podium, in de Media, op social media, je  Boek of Wherever you go (volledig afgestemd op jou).  Je lessen delen en doorgeven: nu en eventueel aan de generaties na ons.  
  • Moneyfesteren, je Geldzaken op orde, Leren Investeren en Jezelf Profileren
  • (Afgestemde)Sexy Sales & Liefdevolle Promotie. Pakkende Titels & Ideeen.
  • The Leader of The Pact durven zijn, Je Zuivere Waarheid Durven Uitspreken en  Genieten van de impact die je maakt. De troepen vooruit.
  • Volledig Vetrouwen en luisteren naar je Zuiver (Business) Instinct & Ingevingen. In je (liefdes)leven, je bedrijf, missie en  de mensen die je mag helpen.
  • Laat je Verrassen door het Leven. 

BONUS: SPECIAL GIFT “DE MEGA MANIFESTATIE CLUB”

3  WAANZINNIGE MEGA MANIFESTATIE WEKEN  (Augustus)

 

  • Mega Manifestatie Weken: In augustus Online (aanvang 10 aug). Ook als je op vakantie bent, kun je gewoon meedoen. Het lineair denken voorbij.
  • Fijke Mail: Je ontvangt wekelijks een afgestemde persoonlijk boodschap per mail.
  • Voor de Snelle Beslisser in juli een Surprise waar je U tegen zegt ;).