SCHRIJF JE IN VOOR:

 

HET BUSINESS DIAMONDPROGRAMMA

van 2021

Because Diamonds are a Girl Best Friend!

 

HI, mijn naam is Fijke

Naamsbetekenis: Vrede & Bescherming

Mensen helpen dat is waar ik voor ga en sta. Ik doe alles vanuit plezier en het vertrouwen op mijn Zuivere Business Instinct & Ingevingen. Born that way.
Het vertrouwen op je Zuivere Business Instinct is een essentieel instrument om  te kunnen leven en genieten in deze tijd. Als je erop vertrouwt, kun je prijzen winnen, mensen inspireren, meer geld ontvangen,  plezier beleven, én je grote liefde ontmoeten. Like the way I do.

ECHT & OPRECHT
Door volledig vanuit overgave te vertrouwen op je instinct, raak je ook meer mensen. Ook wanneer je al bekend bent bij een groter publiek. Mensen inspireren, 100% vanuit jezelf, vertrouwend op je zuivere business instinct. Dat is waar je voor gaat. En dat is waar ik jou bij help.
Ontdek hoe je een ander écht weet te raken vanuit echtheid en oprechtheid. Hoe het voelt om mensen volop te inspireren en motiveren. Gewoon, door simpelweg jezelf te zijn. Ook wanneer mensen jou al kennen, motiveer en inspireer je ze alleen wanneer je volledig jezelf bent. De impact die je dán hebt op anderen…

WOW GA JE MEE?

 

Fijke, weet je dat de Allergrootste Diamant ter Wereld naar België komt. De plaats waar van oudsher diamantenslijpers de diamanten slepen. Zij hebben de expertise van  het Allerhoogste Niveau. Net zoals jij wenst voor je klanten.”  De boodschap kwam deze keer van mijn Ware Liefde Hans.

 De Allergrootste Diamant. Zou het symbolisch zijn?  Net van te voren kreeg ik een droom. Een droom waarin ik een boodschap kreeg. “Er zijn tal van Diamanten in de vorm van Mensen naar de Aarde gekomen. Zij zijn de Wegwijzers in deze tijd en brengen de mensen terug naar hun ware natuur. 

 Hier is het veilig.  No need to run & hide. It’s a Wonderful life. Het is de hoogste tijd dat De Diamonds hun Pracht en Praal laten zien en hun boodschap delen met velen.

 Samen brengen we de Aarde Verlichting. Onze taak is groot. Maar gelukkig hoeven we het niet alleen te doen. Laten we de krachten bundelen: hoe meer Zielen, hoe meer Vreugd.

Alles is er al. Je hoeft enkel de Lichtpuntjes te volgen die voor je klaarliggen…te laten ontvouwen. The Only way is Up, Born to be Alive”.

 ARE YOU READY?

 

 

 

Voor Wie? 

 1) Jij bent een zelfbewuste vrouw, vrolijk van aard en vrij van geest. Door je ware natuur te volgen en je Vooruitziende Blik te vertrouwen, ben je vliegensvlug en loop je de troepen vooruit. Mensen helpen, dat is waar je voor gaat en staat. Op het Podium van je eigen leven.

2) Jij wil al je talenten en gaven bijslijpen tot het Allerhoogste Niveau in alle facetten van je leven. Jezelf overtreffen en finetunen, dat is waar je voor gaat. Als the Leader of the Pack mag jij je boodschap en kennis delen met velen. Want daarvan word je blij, gelukkig zelfs.

Disclaimer: Plezier is de leidraad, daar moet je tegen kunnen ;).

FIJKE'S GIFT

 Boodschappen doorgeven vind ik het allerleukste om te doen.

 Dit gebeurt in een splitsecond, sneller dan het licht. 

  Ik vind het zo leuk!

 Ik kan het dag én nacht wel doen 😉. 

 Daarom doe ik het ook  voor Jou, je Mooie Bedrijf, je Missie & je (Liefdes)Leven.

 

Born that way. 

 

Deze Waanzinnig Mooie Mensen met een Missie gingen je voor.

“Door de samenwerking met Fijke ben ik mijn zuivere business instinct optimaal gaan benutten. Ze heeft de deuren geopend naar mijn hogere plan: Business in Alignment.

Fijke ziet snel waar je kansen laat liggen en weet met veel liefde en humor de juiste tools aan te reiken waardoor je je bedrijf naar hoger plan kunt brengen. In korte tijd heb ik mijn investering met gemak terugverdiend en trek ik leukere klanten aan dan ooit! Ik voel me lichter en onderneem vanuit
vertrouwen.”

Emeline Vogelzang
Energie Coach, Business Mind & Ondernemer

“Wauw iemand die mijn taal spreekt. Het raakte me in mijn hart.

Zonder twijfel stapte ik in haar Businessprogramma. Een bijzondere magische periode zowel in mijn bedrijf, financieel,  maar ook in mijn persoonlijke ontwikkeling: alles kwam in een stroomversnelling.

Mijn winst nam gelijk toe en ik heb mijn bedrijf internationaal vorm kunnen geven en in Nederland meer kunnen uitrollen.

De boodschappen die Fijke voor je doorkrijgt zet je direct aan tot handelen. Zij heeft mij geleerd om nog veel meer op mijn zuivere (business) instinct en ingevingen te vertrouwen, maar ook vanuit rust en ontspanning  en vooral met plezier mijn onderneming te runnen.

Bijzonder hoe Fijke je leert om écht alle wijsheid uit jezelf te kunnen halen. En op deze manier succesvol te kunnen ondernemen. En het mooie is dat ik deze ontwikkelingen ook weer kan integreren in mijn business en deze weer mag doorgeven aan mijn klanten.

Ik heb geen moment getwijfeld om wederom met Fijke te gaan samenwerken aan een nieuw magisch avontuur. Ik kan niet wachten!”

Yvon van Bergen

Artist, Creator, Inspirator

HET BUSINESSDIAMOND PROGRAMMA 

6 Vrolijke Verlichte  Maanden

(instroom 1 september 2021-1 maart 2022 ) 

 Inclusief 6 Happy Business Diamond Online Days, (INSTROMEN MOGELIJK IN september en oktober mogelijk 2022).

STAP IN JE ZUIVERE BUSINESS INSTINCT. ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN!

 

Van het leven krijgt niemand een Programma, wordt er wel eens gezegd. Maar klopt dat wel? Als je goed om je heen kijkt zijn er tal van richtingaanwijzers die je Pad Verlichten. Het is alleen nodig om stil te staan en te luisteren…                        

Maar soms twijfel  je of je het wel goed hoort of ziet en laat jij je afleiden door ruis en meningen van anderen. En vergeet je de aanwijzingen van anderen te volgen. Daarom heb ik het makkelijk voor je gemaakt. Je krijgt van mij een afgestemd Programma wat jou, je leven en je bedrijf  Verlichting brengt, zodat je de lichtpuntjes wel kan volgen. Met een frisse blik je laten verrassen door het leven.  Je gaat het beleven!

HET BUSINESSDIAMONDPROGRAMMA MET VEDERLICHTE VOORDELEN VOOR JOU!

 

MOTTO

1) Huisje, boompje, feestje, die vibe gaan we in. Niks is gek, gek is leuk.

2) Nieuwe mensen leren kennen, samen met je Vrienden van het Licht vergroot jij je netwerk.  Plezier is de leidraad.  We maken muziek en lol, ookal is het seriousbusiness ;).  Samen me gelijkgestemden ga je naar het Hogere Plan.                                                                                                                               

 

MASTER OF THE UNIVERSE

 1) Je vertrouwt nog beter op je Zuivere Business Instinct & Ingevingen in samenwerking met het Universum, waardoor je sneller bereikt wat je wil. Je laat je gaven en fijngevoeligheid nog meer in je voordeel werken.  Op naar Meesterschap.

 2) Je stapt uit de schaduw en loopt in de zon. Je houdt je zelf niet langer in en stopt met aanpassen en pleasen. Je durft achter jezelf te staan en daadkrachtige keuzes te maken.  Je mag beter zijn dan de rest en daarvoor staan. Being Gifted.

3). Je optimaliseert je Leiderschapskwaliteiten: bescheidenheid laat je los, je durft helder en concreet te communiceren. To the point en afgestemd, zodat je mensen nog beter kan raken en zegt wat je echt wilt.   

4) Je krijgt een vast  ritme en nieuwe gewoonten die beter zijn voor je gezondheid. Je  leert werken vanuit Divine timing. Agenda beheersing en afgestemde discipline worden jouw nieuwe gewoonte. Als een topsporter leer je pieken op de juiste momenten met de juiste mogelijkheden.

5) Je vergroot je levensgeluk , gaat vaker naar buiten en neemt pakkende pauzes, waardoor je de boodschappen die voor je klaarliggen nog beter kan horen. Het naar buiten gaan is een vast onderdeel van je leven. Want de boodschappen die voor jou en je bedrijf klaarliggen vind je ook in de natuur.   

6) Je wordt Mentaal sterker zodat je minder aantrekt van meningen van anderen en oordeel vrij kan anticiperen op wat er gebeurt in de Wereld om je heen. Zodat jij jouw geluksgevoel bepaalt en niet de omstandigheden.

7) Je focus en aandacht neemt toe, omdat jij je richt jezelf en je dromen en verlangens i.p.v. op de ander. Een groot voordeel van het vertrouwen op je zuiver (business) instinct is, dat je verwarring van anderen en informatie die je niet dient niet meer toelaat.  Je weet wat klopt voor jou en handelt ernaar.  

 

MISSIE & MERK

1) Je vergroot je zone van invloed en rolt je missie uit.

 2) Je leert een vertaalslag te maken naar je publiek waardoor je de ander nog beter kan raken.

3) Je ontvangt ludieke ideeen en afgestemd met je talent, zodat je jouw onderscheidend vermogen vergroot.

3) Je Look & Feel wordt nog krachtiger, omdat jij woest aantrekkelijk wordt (jouw natuurlijke glow versterkt zich) en dat trekt als vanzelf nog meer mensen aan. Je weet wat je wil en draagt dat uit.

4) Je vergroot je netwerk, wat bijdraagt aan levensvreugde, nieuwe kansen en mogelijkheden.

 

MONEY & MAGIC

 1) Je hebt nog meer Grip op je Geldstromen en bent Financieel Fit. Op weg naar meer Financiële Vrijheid.

2) Je weet exact waar wel en waar niet in te investeren en leert Advanced Money-festeren.

 

MEGA MOOIE MOMENTEN

1) Je maakt Mega Mooie Momenten mee en legt ze vast voor jou, je missie en de mensen die je wil helpen. In een boek, op beeld, in de media en voor je klanten. Ze komen afgestemd naar je toe je gaat het beleven.

2) Mooie herinneringen van vroeger die van waarde zijn voor jou en je bedrijf komen automatisch naar boven, zodat jij de les en het moment inzet, om anderen te inspireren.

 MORE, WE WANT MORE 

BONUS: VOOR AANMELDING VOOR   1 APRIL  ONTVANG JE EEN 1 OP 1 VIP CALL MET FIJKE. INSTROMEN MOGELIJK IN MAART EN APRIL 2021.