MELD. JE AAN VOOR:

 

HET BUSINESS BRILLIANT JAARPROGRAMMA

 

HI, mijn naam is Fijke

Naamsbetekenis: Vrede & Bescherming

Mensen helpen dat is waar ik voor ga en sta. Ik doe alles vanuit plezier en het vertrouwen op mijn Zuivere Business Instinct & Ingevingen. Born that way.
Het vertrouwen op je Zuivere Business Instinct is een essentieel instrument om  te kunnen leven en genieten in deze tijd. Als je erop vertrouwt, kun je prijzen winnen, mensen inspireren, meer geld ontvangen,  plezier beleven, én je grote liefde ontmoeten. Like the way I do.

ECHT & OPRECHT
Door volledig vanuit overgave te vertrouwen op je instinct, raak je ook meer mensen. Ook wanneer je al bekend bent bij een groter publiek. Mensen inspireren, 100% vanuit jezelf, vertrouwend op je zuivere business instinct. Dat is waar je voor gaat. En dat is waar ik jou bij help.
Ontdek hoe je een ander écht weet te raken vanuit echtheid en oprechtheid. Hoe het voelt om mensen volop te inspireren en motiveren. Gewoon, door simpelweg jezelf te zijn. Ook wanneer mensen jou al kennen, motiveer en inspireer je ze alleen wanneer je volledig jezelf bent. De impact die je dán hebt op anderen…

WOW GA JE MEE?

 

BOUW OP BRILJANTE WIJZE AAN JE BUSINESS! SAMEN ZIJN WE SNELLER.

Plezier is de leidraad, daar moet je tegen kunnen ;).

BE BRILLIANT BE YOU!

 Samen de Wereld aan!

 

Deze Waanzinnig Mooie Mensen met een Missie gingen je voor.

“Door de samenwerking met Fijke ben ik mijn zuivere business instinct optimaal gaan benutten. Ze heeft de deuren geopend naar mijn hogere plan: Business in Alignment.

Fijke ziet snel waar je kansen laat liggen en weet met veel liefde en humor de juiste tools aan te reiken waardoor je je bedrijf naar hoger plan kunt brengen. In korte tijd heb ik mijn investering met gemak terugverdiend en trek ik leukere klanten aan dan ooit! Ik voel me lichter en onderneem vanuit
vertrouwen.”

Emeline Vogelzang
Energie Coach, Business Mind & Ondernemer

“Wauw iemand die mijn taal spreekt. Het raakte me in mijn hart.

Zonder twijfel stapte ik in haar Businessprogramma. Een bijzondere magische periode zowel in mijn bedrijf, financieel,  maar ook in mijn persoonlijke ontwikkeling: alles kwam in een stroomversnelling.

Mijn winst nam gelijk toe en ik heb mijn bedrijf internationaal vorm kunnen geven en in Nederland meer kunnen uitrollen.

De boodschappen die Fijke voor je doorkrijgt zet je direct aan tot handelen. Zij heeft mij geleerd om nog veel meer op mijn zuivere (business) instinct en ingevingen te vertrouwen, maar ook vanuit rust en ontspanning  en vooral met plezier mijn onderneming te runnen.

Bijzonder hoe Fijke je leert om écht alle wijsheid uit jezelf te kunnen halen. En op deze manier succesvol te kunnen ondernemen. En het mooie is dat ik deze ontwikkelingen ook weer kan integreren in mijn business en deze weer mag doorgeven aan mijn klanten.

Ik heb geen moment getwijfeld om wederom met Fijke te gaan samenwerken aan een nieuw magisch avontuur. Ik kan niet wachten!”

Yvon van Bergen

Artist, Creator, Inspirator

HET BUSINESS BRILLIANT JAARPROGRAMMA 

 Op aanvraag 2022-2023

  HET BUSINESS BRILLIANT JAARPROGRAMMA 

v

 

GA VOOR 100% VERTROUWEN OP JE ZUIVER BUSINESS INSTINCT! ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN!

VRAAG EEN EXCLUSIEVE  CALL AAN EN VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

IK KIJK OF WE EEN MATCH ZIJN!