Jouw geniale verkorte gouden route naar succes

BUSINESS WISE ACADEMY

Vergroot jouw zuivere businessinstinct
Ik wijs je de weg
omarm de pionier in jou

De troepen vooruit!
(Business) Wijs zijn

Samen bouwen we  zuiver en wijs aan jouw geniale business.

Ik wijs je de weg naar jouw pot goud. Want jij hebt dat geniale goud al in handen. Het is je roeping. 

Durf je naar je zuivere businessinstinct en wijsheid te luisteren
en er voor te gaan?

Een bijdrage zijn aan

één wereld
één hoger plan

Jouw roeping

Jouw Wake-up Call naar  meer impact, meer geld, meer relaxen en meer plezier.

Volledig Business Wise zijn,
v
anuit échtheid en oprechtheid

Jouw verkorte  route naar succes

verkort,
omdat het de bedoeling is en  zoveel leuker.
#theshortcut

Enjoy the flight!
(speciaal voor pioniers  en hoogvliegers )

Fijke Willemse
Jouw zuivere co-piloot in business & life

JIJ BENT EEN  EXCELLENTE HOOGBEWUSTE ONDERNEMER MET EEN MISSIE IN DE MEDIA , OP HET (ONLINE) PODIUM OF  WAANZINNIG CREATIEF

Je wordt geroepen om meer naar je zuivere business instinct  en wijsheid te luisteren

Vlieg met je  business naar een hoger plan
Meer Impact, Geld, Relaxen & Fun!

Je wilt mensen raken. Ook wanneer je al bekend bent bij een groter (online) publiek.  Mensen inspireren, 100% vanuit jezelf,  vertrouwend op je geniale zuivere businessinstinct en (eigen) wijsheid. Dat is waar je voor gaat. En dat is waar ik jou bij help.

Je wordt geroepen om je business op een hoger plan te tillen. Dat maakt dat je verlangt naar meer impact, geld, relaxen en plezier. Je bent snel van nature maar je mag leren meer vanuit ontspanning te leven en te ondernemen. Volledig vertrouwend dat de geniale ingevingen naar je toe komen.  

Jij wilt jouw succesvolle business uitbouwen en je impact vergroten. Ik wijs jou de weg naar een hoger plan. Samen bouwen we aan jouw geniale gouden business in dienst van je roeping. Volledig vertrouwend op jouw zuiver business instinct. 

 • Weg van de rush, push en hurry up naar relaxen & take it easy: living in the slow lane.
 • Van ik-heb-nog-zo-veel-te-doen naar alleen doen waar jij het allerbeste in bent.
 • Weg van de B-wegen naar zuiver afgestemd jouw geniale verkorte route naar succes volgen. Ik kijk zuiver met je mee en wijs je de weg waar nodig.
 • Van a-little-bit-lonely aan de top naar we-come-together.  Je hoeft het niet alleen te doen.
 • Weg van geld laten liggen naar je geld sneller laten stromen. Je hoeft het goud niet te zoeken, het vindt jou als je er voor openstaat. Ik zie welke pot goud jij nog niet (helemaal) benut en hoe jij je verkoop kan optimaliseren. Meer geld verdienen omdat het de bedoeling is om je roeping te volgen en je impact te vergroten.
 • Van het braafste meisje van de klas en je inhouden naar…. I’m sexy & I know it,  Vergroot je gunfactor, starquality & sexiness in business en life. Wat als je overal impact maakt!
 • Weg van afleidingen en meningen van anderen en ondernemen vanuit de boekjes ‘zoals het hoort’ naar volledig vertrouwen op dat wat jij diep van binnen weet.
 • Van zenden naar afgestemd jouw verfijnde zuivere waarheid uiten. Volledig met jouw energie en mooie boodschap op het (online) podium,  in de (social) media en creatieve expressie. Mensen inspireren, dat is waar je voor gaat en waar je voor staat.
 • Wegblijven van bullshit, het nabootsen van de marketingregels, goeroes en dat wat geschreven staat.  Elimineer de interne en externe ruis en follow-the-leader in jou. Go your own way.  Jouw Wake-up call naar succes.
 • Van strategische plannen en ‘hoofd’zaken naar  businesswise ondernemen. Alles hangt al in de lucht, de zuivere inspiratie en jouw toekomstige stappen komen als puzzelstukjes instinctief naar je toe.  Krijg ideeën like Einstein in een modern jasje en voer ze uit (of besteed ze uit) binnen je bedrijf. Dit is échte genialiteit  lieve mensen, en zóóóó leuk. ( En plesant zoals mijn Belgische man Hans zou zeggen.) Je gaat het beleven!
 • Weg van ik ben goed naar ik ben Fantastisch, word zelfs weer een beetje verliefd op je zelf en je business. Want dan trek je de leukste mensen aan.

Ik ben er helemaal klaar voor, jij ook?

Fijke’s zuivere filosofie #theshortcut

De massa ga ik graag voorbij.

Ik houd er van om het leuk te hebben in mijn leven en daarom ga ik ook het liefste om met de mooiste mensen in de liefde, business & mijn leven.

Het ik-heb-nog-zo-veel-te-doen-syndroom volledig los te laten en de rush en push voorbij zie ik  helder jouw verkorte route naar jouw geniale goud. Zodat jij kan deelnemen aan het hogere plan van het leven. Ik wijs je graag de weg.
Iedereen die met mij omgaat komt automatisch in een hogere frequentie en krijgt veel sneller de inzichten en zuivere wijsheden tot zich.  Born that way

 Ik maak het niet vaak mee dat iemand de vinger exact op de juiste plek legt. In twee uur tijd bespreken Fijke en ik zóveel dat het daarna lijkt alsof we een week aan teambuilding hebben gedaan.

De sterk stijgende lijn die ik zakelijk en privé doorloop dank ik voor een groot deel aan de hulp van Fijke.

Als ondernemer sta je vaak alleen aan het roer en is het essentieel om geregeld te sparren en te achterhalen of je de juiste route bewandelt. Dankzij de consulten van Fijke krijg ik maximale zelfreflectie, heb ik weer een helikopterview en ga ik vol enthousiasme de volgende fase in.  

Chris Fokker

Entrepeneur, Winnaar starterstrofee/ 2de BOVTRofee

Fijke's Gift

Boodschappen doorgeven vind ik het allerleukste om te doen,  overal waar ik ga en sta: op het podium, in de media, via creatieve expressie en in business & life.  Dit gebeurt in een splitsecond, sneller dan het licht. 

Boodschappen doorgeven, ik kan het dag én nacht wel doen 😉


Daarom doe ik het ook  voor jou!

Ik word er simpelweg gelukkig van,
born that way.

HI,

My name is Fijke Willemse
(Naamsbetekenis: Vrede & Bescherming)

Noem mij gerust BusinessWise. Mijn levenswijsheid haal ik uit ervaringen, niet uit boeken. Ik doe alles vanuit plezier en het vertrouwen op mijn zuivere business instinct. Born that way.

Door mijn zuivere business instinct te volgen mocht ik samen met Jort Kelder aan 800 zakenmannen mijn werkwijze presenteren voor de BOV (Beste Ondernemers Visie) Trofee en kwam ik als vanzelf in de media.  Ik was finalist van de landelijke verkiezing van Freelancer of the Year, won in Tilburg de starterstrofee en eerder de Toon Hommelprijs voor innovatie. Daarnaast werd ik uitgeroepen tot beste counselor van België en Nederland.  Maar de allergrootste prijs die ik gewonnen heb, is mijn ware liefde Hans.

Het is juist dat geloof in mezelf en mijn instinct dat ik op anderen wil overbrengen. Want als je naar de dieren om je heen kijkt, zie je dat ze instinctief de weg kunnen vinden. In de huidige tijd word je soms overruled en overspoeld door meningen, keuzestress, informatie en mogelijkheden. Het vertrouwen op je zuivere businessinstinct is dan een essentieel instrument om  te kunnen leven en genieten in deze tijd.  Als je er op vertrouwt kun je prijzen winnen, mensen inspireren, veel meer geld verdienen, plezier beleven… en je grote liefde ontmoeten.

BusinessWise Academy

(Het geniale gouden aanbod,wordt volledig afgestemd op de Academici)

I

7 maanden lang ontvang je Fijke’s Gift
alias no.7:

 

 • Tijdens deze 7 maanden geef ik regelmatig boodschappen door van overleden dierbaren over je business en je leven zodat jij met succes je business uitbouwt en een fijner en makkelijker leven hebt. Deze overleden dierbaren zijn de toekomstkijkers en zien het hoger plan. Iedere pionier heeft een wegwijzer bij zich.  Je bent nooit alleen met al die helpers om je heen.  Zij helpen je mee in de businessWiseAcademy en zorgen voor good vibrations.  Je gaat het beleven!

II

7  Live (groeps) dagen met Fijke 

 • 7 live groepsdagen met Fijke
  De livedagen zullen ook werkdagen zijn waarbij je in de ochtend informatie krijgt. EN in de middag gaat werken / aan de slag. 
 • We  werken met gelijkgestemden en je kunt alles vragen aan Fijke die dag. Concreet en to the point.

III

Business Wise  Exclusive Livedagen

 BusinessWise live 2-daagse 26 en 27 september

 BusinessWise Ondernemen, Improvisatie en   zuiver spreken op het podium (data volgt).

III

7 Business Wise Society online WegWijsdagen van 10-15 uur

 • Elke 1e vrijdag van de maand bouwen we samen aan jouw geniale business. Ik wijs je de weg en geef raad.
 • Met BusinessWise lessen als:
  Meer rendement en verkoop, ik stem af op  je aanbod, PR, website, boek, e-book  en social media.

  Meer bekend en in je element op het podium  als  artistiek talent, excellent en afgestemd.
  – Afgestemd schrijven, je zuivere waarheid  spreken en excellente social media skills  ontwikkelen
  – Geniale verkoop,  zuiver afgestemde hogere verdienmodellen en tarieven, PR & marketing gericht op je missie.
 • Ontvangen van Master Megamanifestatie- en Transformatieskills.
 • Afgestemd technisch, creatief & innovatief advies.

V

Online Afgestemde Academie

 • De inhoud van de online academie wordt volledig afgestemd op de deelnemers gericht op meer impact, geld en plezier in lijn met je roeping.
 • Ik deel  in de academie my secret to success en hoe je je gun & funfactor vergroot en hiermee kunt winnen.

VI

Business Wise Society

 • 2x per maand een Wake-up Call
 • 2x per maand een Q&A
 • 4x per maand zet ik mijn zuivere bullshitdetector aan. Wat wil je checken en door de bullshitdetector laten gaan?
 • Ik wijs je de weg of geef antwoord op je vragen.
 • Elke week deel je je groei & inzichten. Zo blijf je in een hoge frequentie en bereik je sneller je succes. 

Je kunt je aanmelden tot 1 oktober 2019

Marloes Middel
Spreker & Ondernemerscoach

Aniek Jonckers
Auteur, Spreker & Founder Puur Power

Emeline Vogelzang
Spreker & Founder Business Allignment