Terug- en vooruitblik

AAan het eind van het jaar is het een goed moment om even terug te kijken en jezelf af te vragen of je op de goede weg bent. Een moment van bezinning, reflectie en het stellen van goede voornemens.

In mijn Kinderpraktijk Dol Fijn! coach ik kinderen, trainers, leerkrachten en directies van scholen en professionele coaches om meer uit zichzelf te halen. Mijn werkwijze is niet onopgemerkt gebleven. In 2012 werd ik uitgeroepen tot beste counselor van België en Nederland, in 2013 won ik de JOST Starterstrofee én ik mocht mijn onderneming aan 800 zakenmensen presenteren samen met Jort Kelder tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee. Dit resulteerde in veel vraag vanuit ondernemers. Afgelopen augustus zette ik de stap. Ik ben me gaan bekwamen en specialiseren en gestart als businesscoach. Dagelijks deel ik mijn kennis en ervaringen met startende of groeiende ondernemers om hun business te laten groeien en hen te stimuleren het leven te leiden dat ze daadwerkelijk willen.

Nu, een paar maanden later, is het de hoogste tijd om verdere stappen te ondernemen. Het is tijd om aan de slag te gaan met mijn goede voornemens. Waarom wachten tot 1 januari als het ook al in december kan? In mijn rol als businesscoach heb ik in de afgelopen maanden al positieve resultaten weten te boeken, maar vanaf nu wil ik mijn kennis ook online gaan delen met een groter publiek. Dit ga ik doen door maandelijks twee blogs aan te vullen met praktische, bruikbare tips. Tips die jou op weg helpen naar een succesvol bedrijf en een gelukkig(er) leven en tips die jou helpen om te besparen en een rijker leven te leiden. Daarnaast schrijf ik maandelijks een extra blog waarin ik je op de hoogte houd van interessante webinars en de laatste nieuwtjes en deel ik typische ondernemersmomentjes waar elke ondernemer zich vast in zeker zal herkennen.

Deel dit bericht!