Een leuke zomer én een bedrijfsgroei? Dat kan!

Momenteel word ik uitgedaagd om meer en meer mijn leiderschapsrol in te nemen. Mijn vriend zei een paar weken geleden tijdens een dagje aan zee: “wordt het niet eens tijd om je leiderschapspositie in te nemen? Mensen zitten op jouw kennis en expertise te wachten, jij kan mensen echt verder helpen. Iedereen zou moeten weten wat jij weet!”.

Natuurlijk moest ik toen wel even slikken, want wat hij zei raakte me echt. Als klein meisje droomde ik ervan om beroemd te zijn en het podium te pakken om zo anderen te helpen. Op de middelbare school was ik al goed in debatteren en wilde ik een voorbeeld zijn en anderen motiveren. Nu, jaren later, voel ik wederom de innerlijke drive om het beste uit anderen te halen: ik wil tienduizenden mensen inspireren en motiveren om een bedrijf te runnen wat volledig past bij wie ze daadwerkelijk zijn. Dat bracht me op ideeën. Meer hierover lees je in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier!

The time for the Online Summer Business School has come

Mijn doel is om over te dragen dat je gewoon jezelf mag zijn en dat aanpassen niet nodig is. Jezelf zijn is de basis van succes, dan pas leef je echt. Now the time has come! Om zo veel mogelijk mensen hiermee te inspireren en te informeren heb ik de Online Summer Business School ontwikkeld, welke in juli van start gaat. Voor mij is online werken een nieuwe manier om mensen te begeleiden, uit mijn comfortzone te kruipen en het gewoon te doen. Ik heb er zin in, jij toch ook?!

Pak deze kans om een bedrijfsgroeispurt te maken

Om de volgende stappen in je business te zetten, lanceer ik de Online Summer Business School. De zomer is de uitgelezen kans om aan de weg te timmeren met je bedrijf en om op een relaxte wijze een bedrijfsgroeispurt te maken. En dat terwijl je gewoon in je luie strandstoel of hangmat in de tuin zit! In een online omgeving leer je van én met elkaar. De Online Summer Business School is gericht op bedrijfsgroei, mindset en plezier. Bovendien kun je het op je eigen tempo volgen. Dus no worries als jij een weekje op vakantie bent. ;)

Nieuwsbrief juni 1

Wat gaan we doen?

Acht weken lang krijg je acht online modules met thema's. Daarnaast geeft ik een presentatie: trends in business. De thema's zijn:

 1. Je zichtbaarheid vergroten
 2. Je expert positie claimen
 3. In de media
 4. Money Master Plan maken: hogere omzet genereren
 5. Intuïtie in business, hoe doe je dat in de praktijk?
 6. Effectieve verkoop: de do's & de don'ts
 7. Zelfvertrouwen & mindset: stralend jezelf in business
 8. Concept in business: werk aan je idee
 9. Brainstormsessie met Fijke in Q&A
  * Gedurende acht weken, iedere week een Q&A.
Nieuwsbrief juni 2

Jouw meest nuttige zomer ooit

Wil jij ook een leuke zomer én tegelijk je bedrijfsgroei realiseren? Meld je aan door een mij een e-mail te sturen.

Aanvang: 1 juli 2017

Onder de eerste vijf aanmeldingen verloot ik een training voor de Online Summer Business School. Wacht dus niet te lang, zet de stap en maak een groeispurt.

Ben jij een early bird?

Wanneer jij je aanmeldt vóór 10 juni, betaal je slechts €97 exclusief btw. Meld jij je aan na 10 juni, dan betaal je €117 exclusief btw. Waar wacht je nog op? Aanmelden kan door mij een e-mail te sturen o.v.v. je naam.

Jij doet toch ook mee?

Ik zou het erg leuk vinden om deze zomer samen te werken aan jouw be-drijfsgroeispurt. Terwijl jij lekker geniet van de zon, deel ik al mijn tips en tricks met jou!

Heb je nog vragen naar aanleiding van de Online Summer Business School of heb je andere vragen, stel ze mij gerust. Voor nu wens ik je een hele fijne avond toe.

Met vriendelijke groet,

Fijke Willemse

Deel dit bericht!