Klaar voor de start? Actie!

De jaarwisseling met oliebollen, een glas champagne en vuurwerk is verleden tijd. Maar geldt dit ook voor jouw goede voornemens? Het feit dat ik jou deze nieuwsbrief stuur geeft aan dat het met de mijne wel degelijk goed zit ;). Maar dat telt niet voor iedereen. Massaal wilden we wel meer gaan sporten, gezonder leven en minder geld uitgeven maar bij velen is dit plan al mislukt. Jou de sportschool inslepen gaat mij niet lukken. Je helpen om je financiën beter op orde te krijgen, ervoor te zorgen dat je een gelukkig leven leidt en om van je bedrijf een succesvolle onderneming te maken daarentegen wél. Mijn blog met financiële tips en het blog met adviezen voor een succesvol en gelukkig leven zijn weer aangevuld. Neem dus snel een kijkje.

Klaar voor de start? Actie!

Denk je fijn al die tips maar zou je nog meer advies willen of heb je een hulpvraag? Of heb je behoefte aan hulp bij het opstellen van een actieplan? Schroom niet om contact met mij op te nemen. In de verschillende programma's die ik aanbied help ik ondernemers hierbij. Tijdens mijn halfjaarprogramma bijvoorbeeld. We gaan elke maand anderhalf uur om de tafel. We praten over de mens achter de ondernemer, gaan op zoek naar blokkades en werken aan een concreet actieplan. Na elk gesprek heb jij voldoende input waarmee je concreet aan de slag kunt, waarna we tijdens een volgend gesprek jouw stappen evalueren. Ook spreken we elkaar tussentijds vier keer via Skype. En dat alles in het teken van de grote verandering. Want dat is waar we voor gaan. Klaar voor de start? Actie.

Over actie gesproken.. Loonse ondernemers opgelet

De tweede editie van de Duinkoerier in 2017 is een wel hele bijzondere als je het mij vraagt. Raap het weekblad van je deurmat, vis 'm uit je brievenbus of papierbak of lees de krant online en blader als de wiedeweerga naar bladzijde 15. Daar vind je namelijk een interessant artikel over de inspiratiesessie die ik geef tijdens de eerste bijeenkomst van het Loonse Ondernemers Netwerk (LON). Deze door het LON gefinancierde bijeenkomst wordt gratis aangeboden aan alle Loonse ondernemers en vindt plaats op vrijdag 20 januari aan De Hoogt 18 in Loon op Zand. Aanmelden kan nog steeds. Zie ik je daar?!

Tot slot

Rest mij jou een fijn sneeuwachtig weekend toe te wensen. Laat al mijn adviezen rustig bezinken en aangezien geen weldenkend mens zich op de weg of het spoor zal wagen is er genoeg tijd om rustig na te denken over je doelen. Neem jezelf serieus en vraag jezelf af wat je nou écht wil. Denk eraan je doelen smart te formuleren want dat helpt om precies op papier te krijgen wat je wilt bereiken. Succes!

Deel dit bericht!