In 22 dagen succes met de Digital Xperience

In 22 dagen succes met de Digital Xperience

Hopelijk heb je een gezellige Pasen achter de rug. Na een fijn, extra lang, weekend te hebben gehad gaan we er weer met frisse moed tegenaan. Zo had ik vanochtend een ontzettend goed idee waardoor ik direct bruiste van de energie. Ik besloot meteen m'n moeder te bellen om mijn idee, om mijn expertise over succes vaker te delen, toe te lichten. Onlangs werd ik namelijk gevraagd deel te nemen aan een outreachingsprogramma voor excellente studenten van de Universiteit van Tilburg om te discussiëren over de eigenschappen die nodig zijn om succes in 2030 te behalen. En omdat ik het zó leuk vond heb ik besloten hier een vervolg aan te geven. Mijn bloglezers kunnen voor slechts €9,95 deelnemen aan de eerste pilot hiervan. Hoe en wat lees je hieronder.

Benieuwd naar het gesprek tussen mij en mijn moeder? Deze kun je hier bekijken.

Doe jij mee aan de Digital Xperience?

We stellen voorafgaand aan de Digital Xperience vast wat succes voor jou is. Je ontvangt vanaf 29 april dagelijks video's waarin ik praktische opdrachten toelicht. Ik geef feedback op je proces en reik je tools aan om jouw leven te optimaliseren en om in 22 dagen succes te bereiken. We geven hierbij invulling aan 5 thema's: succes, body & mind, geld & plezier, doelen stellen en met zelfvertrouwen uit je comfortzone. De content wordt gedeeld in een besloten Facebook groep waardoor je alle input bij elkaar hebt staan en je het in een later stadium te allen tijde gemakkelijk terug kunt vinden.

De 22-daagse Digital Xperience is inclusief één:

  • krachtige meditatiesessie
  • eindevaluatie
  • centrale afsluiting
  • 1 op 1 skype coachingsessie (mogelijkheid)
  • En last but not least 2 Q & A's

Kenmerken: laagdrempelig, online, praktisch, niet zweverig en to the point.
Wanneer: vanaf 29 april tot en met 22 mei.
Duur: 22 dagen.
Kosten: 9,95 exclusief btw.*
Aanmelden: stuur een e-mail info@fijkewillemse.com o.v.v. je naam.
Bonus: de eerste 10 aanmeldingen krijgen een skype sessie van 20 min t.w.v. €45,- cadeau.

* aangezien het een pilot betreft is deelname aan de Digital Xperience eenmalig €9,95 exclusief btw.

Promoot en maak kans op een plek voor mijn groepstraining

Heb je nog vragen naar aanleiding van de Digital Xperience, stel ze mij gerust. Enne.. als jij na je aanmelding een andere deelnemer weet te werven maak je ook nog eens kans op een plek voor mijn groepstraining op 25 april ter waarde van €675,-. Laat degene uit jouw netwerk zich aanmelden via mail o.v.v. zijn/haar eigen naam en die van jou.

Voor nu wens ik je een fijne werkweek en we spreken elkaar snel weer.

Deel dit bericht!