Finalist Freelancer of the Year Awards

Finalist Freelancer of the Year Awards (FOTY)

Een plotselinge nominatie voor de Freelancer of The Year (FOTY) Awards, het werven van referenties en stemmen hiervoor en het geven van een pitch tijdens het pitch event in Amsterdam hielden mij de afgelopen weken bezig. Hieronder lees je hier meer over. Uiteraard is mijn blog met financiële tips aangevuld. En ook het blog met adviezen voor een succesvol en gelukkig leven heeft er weer twee nieuwe tips bij. Neem dus snel een kijkje.

Hoe ik finalist van de FOTY Awards werd

De jury van de FOTY Awards ging dit jaar voor het vierde opeenvolgende jaar op zoek naar de beste freelancers, interim professionals en zzp’ers van Nederland. Je kon jezelf hiervoor opgeven maar er was ook een mogelijkheid om iemand te nomineren, iemand waarvan jij vond dat hij/zij het verdiende om in het in het zonnetje gezet te worden. Daarnaast had ook de jury de mogelijkheid om proactief ondernemers te nomineren die het afgelopen jaar een uitzonderlijk mooie prestatie hadden neergezet.

Buiten mijn weten om werd ik genomineerd als finalist. Ik was totaal verrast en mocht op zaterdag 25 februari pitchen in Amsterdam.

Help jij mij mee om de winst binnen te slepen?

Ik wil je om een gunst vragen. Zou je mijn pitch video willen liken en delen? Voor een YouTube like krijg ik 5 punt, als de video gedeeld wordt via social media staan daar 10 punten tegenover. Natuurlijk wil ik zoveel mogelijk punten behalen om de vierde, en tevens laatste, ronde bij te wonen. Je zou mij daarom enorm helpen als je de video liked én deelt. In ruil daarvoor verloot ik onder de likers en delers deze maand iedere week één strategiesessie t.w.v. €175,-. De winnaar maak ik wekelijks bekend op mijn social media. Daarnaast ontvang je voor je support gratis mijn geldwijzer. Stuur mij na het liken en delen jouw mailadres en ik zorg ervoor dat je mijn ebook boordevol tips om een rijker lever te leiden ontvangt.

Uitreiking FOTY Awards

Op zaterdag 1 april is het zover! Dan vindt de bekendmaking van de Freelancer of the Year Awards plaats. Ik houd je op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Alvast bedankt voor je support en we spreken elkaar snel weer.

Deel dit bericht!