Werk deze zomer vanuit je hangmat aan je bedrijfsgroeispurt

Over twee dagen begint de zomer officieel! Maar met de temperaturen van de afgelopen dagen konden we al een klein beetje wennen. Merk jij ook al dat je met iets meer tegenzin naar je werk gaat, omdat je eigenlijk het liefst op het strand of op het terras zit? Ergens word je weerhouden, omdat je toch de volgende stappen binnen je business wil zetten. Ik heb hiervoor dé oplossing.

Om zo veel mogelijk mensen te inspireren en te informeren heb ik de Online Summer Business School ontwikkeld, welke in juli van start gaat. Voor mij is online werken een nieuwe manier om mensen te begeleiden, uit mijn comfortzone te kruipen en het gewoon te doen. Meer over de Online Summer Business School lees je in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Geniet van de zomer & groei met je bedrijf

Om de volgende stappen in je business te zetten, lanceer ik de Online Summer Business School. De zomer is de uitgelezen kans om aan de weg te timmeren met je bedrijf en om op een relaxte wijze een bedrijfsgroeispurt te maken. En dat terwijl je gewoon in je luie strandstoel of hangmat in de tuin zit! 
In een online omgeving leer je van én met elkaar. De Online Summer Business School is gericht op bedrijfsgroei, mindset en plezier. Bovendien kun je het op je eigen tempo volgen. Dus maak je geen zorgen, als jij een weekje op vakantie bent, haal je de online module gewoon in
.
 ;)

Inspiratie en motivatie

Al vanaf kinds af aan wil ik anderen inspireren en motiveren. Ik geloof dat daar mijn krachten liggen en dus besloot ik om deze te gebruiken. Mijn doel is om over te dragen dat je gewoon jezelf mag zijn en dat aanpassen niet nodig is. Jezelf zijn is de basis van succes, dan pas leef je echt!

Bedrijfsgroeispurt

Wat gaan we doen?

Acht weken lang krijg je acht online modules met thema's. Daarnaast geeft ik een presentatie: trends in business. De thema's zijn:

 1. Je zichtbaarheid vergroten
 2. Je expert positie claimen
 3. In de media
 4. Money Master Plan maken: hogere omzet genereren
 5. Intuïtie in business, hoe doe je dat in de praktijk?
 6. Effectieve verkoop: de do's & de don'ts
 7. Zelfvertrouwen & mindset: stralend jezelf in business
 8. Concept in business: werk aan je idee
 9. Brainstormsessie met Fijke in Q&A
  * Gedurende acht weken, iedere week een Q&A.
Bedrijfsgroeispurt

And the winner is...

Zoals ik in mijn vorige nieuwsbrief beloofde, verloot ik onder de eerste vijf aanmeldingen een Online Summer Business School. De aanmeldingen gingen hard, maar er kan er maar één de winnaar zijn, en dat is: Maike Maessen, van harte gefeliciteerd!

Jouw meest nuttige zomer ooit

Wil jij ook een leuke zomer én tegelijk je bedrijfsgroei realiseren? Meld je aan door een mij een e-mail te sturen.

Aanvang: 1 juli 2017

Onder de eerste vijf aanmeldingen verloot ik een training voor de Online Summer Business School. Wacht dus niet te lang, zet de stap en maak een groeispurt.

Jij doet toch ook mee?

Ik zou het erg leuk vinden om deze zomer samen te werken aan jouw be-drijfsgroeispurt. Terwijl jij lekker geniet van de zon, deel ik al mijn tips en tricks met jou!

Heb je nog vragen naar aanleiding van de Online Summer Business School of heb je andere vragen, stel ze mij gerust. Voor nu wens ik je een hele fijne avond toe.

Met vriendelijke groet,

Fijke Willemse Bussiness Coach
Deel dit bericht!