Algemene Verordening Gegevensbescherming

Hoe zat het bij jou? Ging je mee met de AVG-hype die in de afgelopen maanden ontstond of kon je bij jezelf blijven? In deze businessboost alles over de Algemene Verordening Gegevensbescherming onder het mom van 'no worries, no hurries'.

Laat ik je allereerst geruststellen. Ik stuitte op een artikel van Minister Dekker, ja ja ik zie als zomerscout echt álles ;), waarin hij toelicht dat zzp'ers uitstel van handhaving van de AVG krijgen voor minimaal 6 maanden. Dit betekent dat we tot minimaal november de tijd krijgen om onze zaken op AVG vlak in orde te maken. Kortom: no worries, no hurries. Je hebt hiervoor nog voldoende tijd, neem deze tijd ook. AVG op orde brengen is namelijk niet alleen de privacy van je klanten serieus nemen en waarborgen, dit op de juiste wijze implementeren komt hierbij ook om de hoek kijken. Voor mezelf heb ik besloten om hiervoor 3 maanden uit te trekken, want als ik iets doe, doe ik het goed! Ik laat mezelf niet meeslepen door de druk van anderen, ik neem zaken niet klakkeloos over, maar blijf mezelf. Ook als het gaat om een wetgeving zoals de AVG. Doe je met mij mee?

Blijven wij in touch?
Omdat ik jouw privacy hoog in het vaandel heb staan, ga ik al sinds wij contact met elkaar hebben zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Op dit moment ben ik de AVG binnen mijn bedrijf nog volop aan het implementeren. Mocht je niet meer geïnteresseerd zijn in mijn nieuwsupdates, dan kan jij jezelf afmelden. Tevens ben ik te volgen via Facebook en Instagram waarin ik inspiratie, tips, tricks, blogs en nog veel meer deel. 

Voor nu wens ik je een hele fijne week. En onthoud no worries, no hurries. Take your time, je hebt nog voldoende tijd om de AVG op een bij jouw passende wijze te implementeren in je bedrijf.

Veel liefs,
Fijke Willemse | Businesscoach

P.S. laat mij jou scouten deze zomer
Vanaf een afstand observeer ik jou en bekijk ik waar er 'winst' te behalen valt om nog meer bedrijfsgeluk en levensgeluk te ervaren. Als jij jezelf durft te zijn levert dat vaak nieuwe kansen, meer plezier, meer geluk en last but not least meer geld op. Dat gun ik jou ook! Stuur een e-mail en meld je aan. Van alle aanmeldingen maak ik een selectie van ondernemers en entertainers die ik daadwerkelijk scout en verder op weg help.