Stel prioriteiten

Blog februari 1

Stel prioriteiten

Met de maand maart op de stoep worden de dagen langer en komt het voorjaar steeds dichterbij. Onder het mom van de welbekende voorjaarsschoonmaak waarin we massaal ons huis aan kant maken, scheppen we in plaats daarvan deze maand orden in het stellen van prioriteiten. Mocht je tijd over hebben dan is een combinatie van beide natuurlijk helemaal fijn! We bereiden ons voor op het voorjaar door krachtige keuzes te maken, te focussen en door te bepalen wat we wél en níet doen. Ik ga je hierbij helpen. In dit blog lees je hoe jij voorrang geeft aan de juiste zaken. Dingen die ervoor zorgen dat je winst maakt en dus succesvol onderneemt. Hetgeen waar het op zakelijk vlak onder aan de streep allemaal om draait.

First things first
Prioriteit één ben jij-zelf. Kijk niet naar anderen, vergelijk je hier ook niet mee. Geloof in jouw eigen talenten, je proces en je uitgestippelde plan. Het varen van de juiste koers is gebaseerd op vertrouwen in jezelf. Probeer anderen dus niet na te bootsen maar bepaal je eigen weg waarin je doet wat past bij jou. Volg je eigen intuïtie. Zelf ben ik nog nooit bezig geweest met 'concurrenten'. Ik geloof er heilig in dat er klanten genoeg zijn voor iedereen. Het is van belang om daarop te vertrouwen. Prioriteit twee is bepalen wie je wel en niet graag helpt. Ik houd van energieke, gedreven mensen die weten wat ze willen in het leven en openstaan voor persoonlijke groei en succes. Negatieve mensen die roddelen en geen verantwoordelijkheid willen nemen over hun eigen leven wijs ik liever de deur. Mijn coaching is nou eenmaal niet voor watjes. ;) Echte doorzetters, die zijn bij mij aan het juiste adres! Welke klanten passen bij jou?

Noteer en leer
Prioriteiten stellen en focussen op dingen die jij belangrijk vindt vormen de sleutel tot succes. Noteer daarom je prioriteiten en omschrijf jouw ideale klant. Toets je taken en nieuw binnenkomende klantaanvragen hierop. Zo waak je ervoor dat je jouw tijd waardevol benut én dat je alleen mensen helpt die passen bij jou. Wat vind jij belangrijk? En wie wil jij helpen?

Klaar om de sprong van je leven te maken?
We hadden het al over je plan dat je moet blijven volgen en waarbij jij je niet moet laten afleiden door anderen. Maar wat nou als je jouw plan nog niet op papier hebt staan? Hier hulp bij kunt gebruiken? Om de puntjes op de 'i' te zetten bijvoorbeeld. Of wilt sparren? Begeleid wilt worden in je business? Geen paniek! Ik kan je hierbij helpen met mijn gloednieuwe traject: springplank naar succes. Tijdens het traject heb je 6 keer met mij een 90 minuten durende één op één online coaching sessie waarin we samen aan de slag gaan met je plan, prioriteiten en de omschrijving van jouw ideale klant. Dit alles met als doel om focus te bewerkstelligen. De kosten hiervoor bedragen €1.497,-. Meld jij je voor 1 april aan? Dan ontvang je als bonus een strategiesessie bestaande uit een extra persoonlijke intuïtieve afstemming op jouw belemmeringen en plan van aanpak bij aanvang van het traject. Let op: de hierboven genoemde prijs en bonus zijn een tijdelijke aanbieding. Vanaf 1 april hanteer ik een hoger tarief en de strategiesessie vervalt dan ook. Laat deze kans dus niet schieten en meld je nu aan!

Heb je nog vragen over mijn nieuwe traject? Of over andere zaken? Neem dan gerust contact met mij op. Voor nu wens ik je een hele fijne week.

Met vriendelijke groet,

Fijke Willemse | Businesscoach