Maak van je huis een bestseller

 

Met Fijke W.

Daar kom je verder mee ; ) 

XIV

Nu na 13 keer verhuisd te zijn, like a gypsy, besloot ik als sexy single van begin 30 een eigen huis te kopen en te verbouwen. Ik was het verhuizen zat en besloot enkel nog te verhuizen voor een man. Het huis vond mij en zo geschiedde. 

En zo verhuisde ik voor de 14e keer, en wel naar Belgie, waar ik thuis kwam bij mijn ware Liefde. Onze relatie is solid like a Rock: hij is voor mij de rots in de branding en ik ben het zonnetje in huis.

Samen kunnen wij de wereld aan…bouwen we aan ons paradijs en leef ik nu enkel als digital nomad;).                                                       

 

 

 

Project XIV

In Project XIV komt mijn liefde voor huizen, mensen helpen en het afstemmen via mijn zuiver business instinct samen, zodat ook jij je dromen kan realiseren. Ik wijs je graag  de weg in de Huizen Business…via jouw eigen zuiver business instinct.

Go Your Own Way, Grenzeloos en de Schaamte voorbij!

Here comes the sun: Project XIV vond mij, net als de liefde. En is vernoemd naar Zonnekoning Lodewijk de 14e..  De geruchten gaan, dat hij gezien werd als Middelpunt van het Universum, die graag zijn licht liet schijnen op de Wereld. Like the Way I do.

 Jij hebt de wijsheid in pacht: over je huis, het kopen van je huis en de waarde die het op kan leveren. Niet alleen financieel, maar ook voor jouw mooie missie en dromen….vertrouw je zuiver business instinct…

De impact die je dan hebt, Wow ga je mee?

Hi, my name is Fijke

Ik doe alles vanuit het vertrouwen op mijn zuivere business instinct en ingevingen. Ook voor jou!

Door mijn zuivere business instinct te volgen werd ik uitgeroepen tot beste Counselor Van België en Nederland. Ik stond in de Finale voor  de BOV (Beste Ondernemers Visie) Trofee, waarin ik mijn werkwijze aan 800 zakenmannen mocht presenteren. Ik was finalist van de landelijke verkiezing van Freelancer of the Year, won de starterstrofee en eerder de Toon Hommelprijs voor innovatie.

Je voelt je de koning te rijk als je durft te leven en genieten on your terms en de woning te vinden die helemaal past bij jou. 

Als je vertrouwt op je zuiver business instinct kun je prijzen winnen, mensen inspireren, geweldig wonen, meer geld ontvangen,  plezier beleven én je grote liefde ontmoeten. Go your own way!

Bekend van:

Coming Home

Met Project XIV beoefen je meesterschap met je zuiver business instinct op het gebied van huur/koop, verhuur of verkoop van huizen en panden.

Als je echt een groeispurt wil maken vertrouw je op je zuiver business instinct.

Welcome to Paradise

Een eigen huis, een plek onder de zon. Het kopen, verkopen en verhuren van je huis hoef je niet alleen te doen. Welcome to Paradise! Jij weet de weg en je wordt geholpen door het universum.  De grenzen voorbij. Jezelf overtreffen. Jij gaat voor ultieme winst. Samen gaan we sneller.

Ga van wens naar werkelijkheid en Maak van je Huis een Bestseller. Vertrouw op jou, go your own way en ga voor de wow factor. 

Je bent de Koning te Rijk in je nieuwe Paradijs. Jouw huis roept jou, of je het wil verkopen, voor verhuur of er zelf in wil wonen. Het mag allemaal.  Laat mij je de weg wijzen. Coming Home. 

Investeren kun je leren. Bouw aan je HuizenBusiness In het Buitenland of in je eigen omgeving. Je voelt je vast-goed. 

Als Party-Pack in een businesstraject of los te boeken als huizenbusiness consult.

Vraag een call aan en we stemmen samen af.

Het zonnetje in huis

Amazing! Deze Masters of The Universe hebben het genaild…

Kelly Smit

Begin van dit jaar volgde ik een training Moneyfesteren bij Fijke. Ze had het erover dat een huis je soms roept. Al een tijd wil ik op een bepaalde plek wonen. In een bepaald huis. Maar steeds lukte dit niet. De verkoop van ons huis liep eerder niet goed waardoor ik het uit de verkoop haalde.

Door de training van Fijke werd dit weer bij mij aangeraakt. Ik besefte mij dat de plek mij riep. Ineens voelde ik het, ik moest en zou daar wonen. Als een huis je kon roepen, nou kom dan maar door dacht ik! Ik stemde er op af en kreeg ingevingen in hoe ik dit kon doen. Het liep allemaal anders dan de normale wegen.
Z

Droomhuis gemanifesteerd door op het juiste moment met de juiste mensen in contact te komen

Z

Binnen 24 uur ons huis verkocht nog voordat het op Funda stond

Z

Huis verkocht met een overwaarde van maar liefst 160.000 euro. Onze makelaar was helemaal verbaasd. Hoe dan?

Als ik niet naar mijn afstemming had geluisterd en niet samen met Fijke een andere richting had gekozen had ik nu niet mijn Droomhuis gehad en ook niet die bak aan overwaarde. Fijke ik en mijn man zijn je ontzettend dankbaar.

Esther de Weert

Ik zag mijn droom voor ogen. Fijke heeft me dichterbij mezelf laten komen. Door mijn pure, zuivere instinct te volgen. Die mij is gegeven, van nature. All you have to do is see, trust, follow and listen. 

Grootse dromen en wensen kwamen in een stroomversnelling.

Z

Binnen drie maanden verkochten we ons huis licht en easy voor een waanzinnige prijs

Z

Vonden we ons droomhuis in Zweden op mijn verjaardag

Z

Manifesteerde ik 213.000 euro puur door mijn ingevingen te volgen

Marja Bazuin

Samenwerken met Fijke is een feestje! De energie is altijd hoog en liefdevol en als geen ander brengt Fijke mij echt in beweging. Bij alles wat Fijke lanceert en creëert, voel ik: hier wil ik bij zijn. Dit brengt me naar een volgend level. Van haar heb ik nog meer geleerd te mogen vertrouwen op mijn zuiverheid en mijn intuïtie. Hoe meer ik de zuivere afstemming volg, hoe meer alles op z’n plek valt en makkelijk, moeiteloos en snel gaat. Je weet instantly of iets klopt of niet. Met de hulp van Fijke heb ik een enorme shift gemaakt in mindset, geloof en vertrouwen. En niet alleen in mijn bedrijf, maar ook persoonlijk. Van het op afstand ‘clearen en energetisch beschermen’ van onze huizen tot het intuïtief meteen weten of een nieuw huis kloppend is voor de volgende stap. We tunen in, stemmen af en ondernemen actie. En dat werkt in alles door en brengt je blijdschap, vreugde en succes in je business.

 

Boukje Domburg

Het gebruik van je gezonde boerenverstand in combinatie met je zuivere instinct, bleek voor mij de gouden combinatie te zijn. Iedere sessie met Fijke geeft nieuwe inzichten en laat je je afstemmen op je gevoel.

In een jaar tijd is er veel veranderd waarin ik de volgende resultaten kan delen:

Z

Als kostwinner mijn baan opgezegd om in het volste vertrouwen te gaan ondernemen.

Z

Een huis verkocht voor €125.000 meer dan de taxatie van de eerste makelaar.

Z

Vrijheid gecreëerd zowel financieel als in het maken van keuzes.

Kristina Constatina

Nog nooit zo snel afgestemd op huizen. 

Alles ging in een stroomversnelling met Fijke. Het is een feestje om alles op de juiste timing te doen. Het idee om mijn 2e huis te kopen was er al bijna een jaar, maar met behulp van Fijke wist ik precies op welk moment ik in actie moest komen. Goud! Binnen 3 weken had ik dan ook mijn droomhuis gevonden en precies het juiste aanbod gedaan dat uit veel biedingen werd geaccepteerd. Alles stond als een…huis!

Z

een 2e huis gekocht binnen een aanzienlijk korte tijd

Z

het juiste aanbod gedaan op de huizenmarkt (financieel niets te weinig of te veel)

Z

gekozen worden uit vele biedingen

Geen moment over mijn keuzes getwijfeld. En dat is wat zuiver business instinct inzetten met je doet. Niet alleen concrete resultaten geboekt, maar ook nog een life skill for life geleerd – zelfstandig leren afstemmen op huizenmarkt! Niet denken in onmogelijkheden, maar manifesteren vanuit gevoel, intuïtie en vertrouwen.

Coming home – niet enkel letterlijk in mijn huis, maar daadwerkelijk bij mijn eigen wijsheid. Werken met Fijke is bijzonder, eerlijk en altijd raak. Iedereen zou het eens persoonlijk mogen ervaren. 

Don’t Miss a Beat!

Ik reik je mijn hand en wijs je de weg. Over grenzen durven kijkend!

Laat je gegevens achter en vraag een Zuivere Huizen Call aan.

4 + 8 =