Ben jij die high level  ondernemer,  entertainer, model, spreker of schrijver met een missie die met regelmaat online werkt of in de media, vakbladen en op het podium staat? Wil jij met jouw impact anderen nog beter raken, inspireren en motiveren vanuit échtheid en oprechtheid?

Lees dan verder

Businesswise impact dag

In een sessie van 3 uur staan jouw wegen en mogelijkheden centraal. En dat in een luxe hotel aan het water. We gaan sky high, voortborduren op het succes dat je al hebt. Ik adviseer je over je geldstroom en persoonlijke groei en relateer dit aan business en privé. Zo brengen we de balans terug, net als het plezier in ondernemen.

Je nieuwe weg, waardoor jij sneller volgende stappen zet en nieuwe wegen bewandeld, zonder ruis van derden.

Zie je het al voor je?
Waar het op neerkomt, is dat we gaan optimaliseren. Zo hoog als maar kan. We schonen alle onzuiverheden op qua mindset, verdienmodel, businessstory en pr. Waardoor jij sneller de volgende stappen zet en nieuwe wegen bewandeld zonder ruis van derden.

Deze dag krijg je helder zuiver inzicht over jouw verkorte route naar succes.
Zoda
t jij weet hoe jij jouw unieke verhaal overbrengt aan jouw klanten of publiek

BusinessWise ondernemen kan als jij optimaal luistert naar de wegen die voor jou al klaar liggen..

Deze dag is speciaal voor succesvolle ondernemers, entertainers, modellen. We gaan voor echtheid, oprechtheid en volledige zuiverheid.

Investering €1850 ex btw
Stuur mij een mail voor een intakegesprek

Businesswise academy

Deze activeren we door de wijsheid die al in je zit optimaal te benutten. Ik wijs je de weg via mijn zuivere business instinct zodat jij jouw verkorte route maar succes loopt. Je wordt geroepen om meer plezier, meer geld en meer impact te maken. En dat kan als jij weet waar jouw pot goud zit, jouw pot goud omvat al je mogelijkheden en talenten.
Deze bouw je moeiteloos uit als je weet hoe jij mag ontvangen en jouw gaves mag inzetten. Zodat jij als vanzelf meer nieuwe klanten aantrekt die passen bij jouw missie.

In de Business Wise Academy leer je een half jaar ondernemen vanuit jouw zuiver wetendheid, Zakelijk instinct & geniale ingevingen. Deze activeren we door de wijsheid die al in je zit optimaal te benutten.

Limited Edition Live Dagen, Rijkdomsbewustzijn optimaliseren en open staan om echt jouw genialiteit te kunnen Ontvangen en uiten zijn items die aanbod komen. Verder bouw ik mee aan je business door individuele live calls Die jou helpen jouw leven succesvoller te maken, op een wijze manier.